1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Bursaspor’dan "demokrasi şehitlerine" saygı

Bursaspor’dan "demokrasi şehitlerine" saygı

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig’de 2016-2017 sezonunun ilk veya ikinci hafta maçına, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişiminde yaşamını yitiren "demokrasi şehitlerinin" isimlerinin yazılı olduğu formayla çıkacak.

A+A-
Yeşil-beyazlı kulübün başkanı Ali Ay, konuya ilişkin AA muhabirine yaptığı açıklamada, son günlerde ülke genelinde çok vahim olaylar yaşandığını ve Türkiye’nin bu olayların üstesinden geldiğini söyledi.
 
Darbe girişimi sırasında 208 kişinin yaşamını yitirdiğini anımsatan Ay, "Maalesef 208 demokrasi şehidimiz var. Onlara Allah’tan rahmet diliyorum. Yakınlarına ve Türk ulusuna başsağlığı diliyorum. İnşallah böyle durumlar tekerrür etmez." diye konuştu.
 
Ay, kulüp olarak şehitleri unutmak istemediklerinin altını çizerek, şunları kaydetti:
 
"Şunu gördük ki milletçe biz bu işin üstesinden geldik. Demek ki milletimiz demokrasiye çok bağlı. Kulüp olarak 208 şehidi unutmak istemiyoruz. Bizim, ’formaya adını yazdır’ projemiz var. 208 şehidimiz için ayrı bir forma düzenliyoruz. İsimlerini bu formaya yazdıracağız. Sezonun ilk veya ikinci maçına da bu formayla çıkacağız. Biz de bu şekilde görevimizi yapmış olacağız. Onlara
tekrar Allah’tan rahmet diliyorum."
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.