1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Bursaspor: 0 - Çaykur Rizespor: 2

Bursaspor: 0 - Çaykur Rizespor: 2

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında ligin ikinci yarısına çok iyi başlayan Çaykur Rizespor deplasmanda Bursaspor'u 2-0 mağlup etti ve puanını 25'e yükseltti.

A+A-

Karşılaşmaya her iki takım da kontrollü başlarken, konuk ekip Çaykur Rizespor 12. dakikada kontra atakta golü buldu. Rakip sahada kazandığı serbest vuruşla gol arayan Bursaspor dönen topta eksik yakalandı. Çaykur Rizespor'da Boldrin, rakip ceza sahasın taşıyıp kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda pasını Aatif'a çıkardı. Aatif'ın müsait pozisyonda topu ağlara göndermesiyle Çaykur Rizespor 1-0 öne geçti. Devre arasında Fenerbahçe'den Çaykur Rizespor'a transfer olan Aatif yeni takımıyla ilk golüne imza atmış oldu. Kalan dakikalarda her iki takımda net fırsat üretmekte zorlandı ve devreye Çaykur Rizespor 1-0 önde girdi.

İkinci yarıya daha etkili başlayan Bursaspor olurken, ev sahibi ekip kanat organizasyonlarıyla etkili olmaya çalıştı. Skor üstünlüğünü korumak isteyen Çaykur Rizespor savunmasında başarılı müdahaleleriyle Bursaspor'a gol şansı tanımadı. Karadeniz temsilcisi 78. dakikada Azubuike'nin golüyle farkı 2'ye de çıkarmayı başardı ve Bursaspor deplasmanında iyice rahatladı. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Çaykur Rizespor 6 puanlık kritik karşılaşmadan galibiyetle ayrıldı.

Bu sonuçla Çaykur Rizespor puanını 25'e yükseltirken, Bursaspor 24 puanda kaldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.