1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Bursa'da sokak ortasında cinnet

Bursa'da sokak ortasında cinnet

Bursa'da işsizlik nedeniyle borçlarını ödeyemediğini belirten 29 yaşındaki Şaban T. şehrin merkezinde bir bidon benzini üzerine döküp kendisini yakmak istedi

A+A-

Merkez Osmangazi ilçesi Atatürk Caddesi üzerinde saat 22.00 sıralarında elinde bir bidon benzin ve ekmek bıçağı olan 29 yaşındaki Şaban T. yolu trafiğe kapatarak "işsizim borçlarımı ödeyemiyorum iki çocuk babasıyım hırsızlık mı yapayım" diye bağırmaya başladı. Yoldan geçmek isteyen araçların üzerine de benzin döken Şaban T. araçların geçmemesi için yola da boydan boya benzin döküp ateşe verdi.  

Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Elindeki bidondaki benzini üzerine döküp elindeki bıçakla, kendisini ikna etmek isteyen polisleri uzaklaştırmaya çalışan Şaban T. yaklaşık bir saat eylemini devam ettirdi. Polis Şaban T.’nin kendisini yakma ihtimali üzerine 112 Acil Sağlık ve İtfaiye çağırdı. İtfaiye ekipleri ellerinde hortumlarla bazı polis memurları ise ellerinde yangın söndürücü tüpleriyle beklediler.

POLİS MEMURU CANINI HİÇE SAYDI

Yaklaşık bir saat süren eylem sırasında zaman zaman ikna etmek için alkollü olan ve elinde ekmek bıçağı, benzin bidonu ve çakmak bulunan Şaban T.’nin yanına hiçbir güvenlik önlemi almadan bir polis memuru gitti. Polis memuru kendi canını hiçe sayma pahasına Şaban T.’ye "Ölmek çözüm değil hepimizin borcu var çocuklarımız var daha gençsin gel ben kendi imkanlarımla sana iş bulmaya çalışacağım eyleminden vazgeç" demesi üzerine Şaban T. eylemini sonlandırdı. Şaban T. ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülürken vatandaşlar alkışlarla polis memurunu tebrik ettiler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.