1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Burak Yılmaz Beşiktaş’a geri döndü

Burak Yılmaz Beşiktaş’a geri döndü

Beşiktaş’ta beklenen transfer gerçekleşti. Trabzonspor’un deneyimli golcüsü Burak Yılmaz, bir dönem formasını giydiği Beşiktaş’a geri döndü. Tecrübeli oyuncu, Antalya kampına katıldı.

A+A-

Trabzonspor, Burak Yılmaz’ın transferi için Beşiktaş’la görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirdi.

Beşiktaş’ın, transferi için Trabzonspor ile görüşmelere başladığı Burak Yılmaz, Beşiktaş’ın devre arası hazırlık kampını gerçekleştirdiği Antalya’ya geldi.

Tecrübeli futbolcunun yanında, Ryan Babel ve Cyle Larin de yer aldı. Transferiyle ilgili geçtiğimiz saatlerde yazılı bir açıklama yapan Burak Yılmaz, havaalanı çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı. Burak Yılmaz, Cyle Larin ve Ryan Babel’i taşıyan araç, daha sonra siyah-beyazlı ekibin kamp yaptığı otele doğru hareket etti.

Trabzonspor’un KAP’a yaptığı açıklamada, “Profesyonel futbolcu Burak Yılmaz’ın Beşiktaş A.Ş.’ye transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyunun bilgisine duyurulur” ifadeleri yer aldı.

Beşiktaş’ta görüşmelere başlandığını açıkladı.

BURAK YILMAZ BEŞİKTAŞ TARAFTARINA SESLENDİ

KAP açıklamasının ardından Burak Yılmaz, Beşiktaş’a dönüşü hakkında kişisel Instagram hesabından bir açıklama yaptı:

Deneyimli golcü, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Hayat geriye doğru anlaşılır ama ileri doğru yaşanır. Ben de hayatı ileri doğru yaşamaya çalışırken hayat beni tekrar gönül verdiğim takımımla buluşturdu. İnanıyorum ki bu yeniden buluşmanın ileride bir gün geriye bakıp anlayacağımız güzel ve anlamlı bir sebebi var. Ben şimdiden bu yeniden buluşmanın heyecanını ve gururunu yaşıyorum. Benim yeniden Beşiktaş forması giymemi sağlayan başta Şenol hocama ve bana inanan herkese çok teşekkür ederim. Bana olan güvene layık olmak için elimden gelen her şeyi yapacağım. Büyük Beşiktaş taraftarının her bir ferdinin övgüsünü de eleştirisini de saygıyla karşılıyorum. Sadece bilmenizi isterim ki; Beşiktaş formasını giydiğim an itibarıyla Beşiktaşlılığın tanımı olan tüm değerlerin ve Beşiktaşlı duruşunun sorumluluğunda olacak ve terimin son damlasına kadar Beşiktaşımız için mücadele edeceğim. Sevgi ve saygılarımla."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.