1. HABERLER

  2. ÇEVRE/TARIM/HAYVANCILIK

  3. Bodrum'da makina mühendisi ölü bulundu

Bodrum'da makina mühendisi ölü bulundu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan makine mühendisi Recep Yaşar Çolak çalıştığı atölyede ölü bulundu.

A+A-

Olay, Yeni köy mahallesi Turgutreis Caddesi yokuş sokakta bulunan klima tamir atölyesinde meydana geldi. Eşinden 2 gün boyunca haber alamayan ve Samsun’da yaşayan Gönül Çolak (40) eşinin yakın arkadaşı olan Oktay Şenses’e haber verdi. Haberin üzerine arkadaşının çalıştığı atölye ye giden Hakan Şenses Çolak’ın cansız bedeni ile karşılaştı. Şenses, olay yerine polis ve sağlık ekiplerini çağırdı. Olay yerine gelen Sağlık ekipleri Recep Yaşar Çolak’ın (50) öldüğünü belirledi. Olay yeri ekipleri 2 çocuk babası Çolak’ın atölyesinin çevresinde ve ölü bulunduğu banyo’da araştırma yaptı. Savcının gelmesi ile birlikte yapılan incelemenin ardından Çolak’ın cesedi Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Samsun’lu olduğu öğrenilen Çolak’ın ailesinin ise memleketlerinde yaşadığı ve yaz sezonlarında Bodrum’da klima işi yaptığı öğrenildi.

Çolak’ı bulan yakın arkadaşı Şenses ise Pazar gününden sonra Recep Yaşar Çolak’tan haber alamadıklarını belirterek “ailesi beni aradı 2 gündür telefonlara bakmıyormuş arkadaşım atölyenin bir anahtarı da bende vardı. Baktım arabası kapının önünde merak ettim ve içeri girdim. Recep’i banyoda ölü halde buldum. Hemen sağlık ekiplerine ve 155 polis imdat’ı arayıp bilgi verdim. Sağlık ekipleri geldi ve Çolak’ın ölü olduğunu söyledi. Ailesi Samsun’da yaşıyor. Kendiside yaz aylarında Bodrum’a gelerek klima tamiratları yapıyordu”dedi.
 
Öte yandan olayla ilgili inceleme başlatılırken otopsi sonrasında Çolak’ın ölüm nedeninin ortaya çıkacağı ve cenazenin Samsun’a gönderileceği öğrenildi.
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.