1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Beşiktaş'ın tur umudu direklere takıldı

Beşiktaş'ın tur umudu direklere takıldı

Avrupa Ligi I Grubu 6. maçında Beşiktaş evinde Malmö'ye 1-0 mağlup oldu.

A+A-

UEFA Avrupa Ligi I Grubu'nun son hafta maçında Beşiktaş, Vodafone Park'ta Malmö'yü konuk etti. Beraberliğin bile Beşiktaş'a tur atlatacağı maçta siyah beyazlılar, Malmö'ye 1-0 yenildi ve hayal kırıklığı yarattı.

Genk ve Malmö'nün gerisinde kalarak grubu 3. sırada bitiren Beşiktaş, maç boyunca etkisiz bir performans ortaya koyarken İsveç ekibi Malmö'ye turu getiren gol, 51. dakikada Marcus Antonsson'dan geldi.

Beşiktaş'ta 65. dakikada Ricardo Quaresma, rakibine yaptığı faulün ardından İtalyan hakem Banti tarafından direkt kırmızı kart ile cezalandırıldı ve oyundan atıldı.

Oyundan memnun olmayan Beşiktaş taraftarları, ikinci yarıda oyundan çıkan Oğuzhan Özyakup, Vagner Love ve Mustafa Pektemek'e büyük tepkide bulundular. Öte yandan taraftarlar, kırmızı kart görerek takımını eksik bırakan Quaresma'ya da ıslıklı protestoda bulundu.

Malmö ikinci yarının 51. dakikasında Marcus Antonsson ile mücadelede 1-0 öne geçti. Beşiktaş golden sonra Malmö kalesinde etkinliğini arttırmasına karşın aradığı golü bulamadı. Maçın uzatma dakikalarında Larin de direğe takıldı ve karşılaşma 1-0 Malmö'nün üstünlüğü ile sona erdi.

Bu sonuçla Beşiktaş grubunda 3. sırada yer aldı ve Avrupa defterine grup aşamalarında veda etmiş oldu.

UEFA Avrupa Ligi I Grubu'nda 6 maçta sadece 2 galibiyet alabilen Beşiktaş, 1 beraberlik ve 3 yenilgi ile grubunu 7 puan alarak 3. sırada tamamladı. Malmö ise 9 puanla 2. sıraya yükseldi ve 11 puanlı lider Genk ile tur atlayan takım oldu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.