1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Beşiktaş rotayı İtalya’ya çevirdi

Beşiktaş rotayı İtalya’ya çevirdi

Ara transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş rotasını İtalya’ya çevirdi. Siyah beyazlılar, Sampdoira forması giyen Bereszynski ve Atalanta forması giyen Castagne ile ilgileniyor.

A+A-

Milliyet 'in haberine göre, sağ bek arayışlarını sürdüren siyah beyazlı ekibin Çizme'deki en büyük önceliği Bartosz Bereszynski. Sampdoria formasını terleten Polonyalı futbolcuyu uzun süredir takip eden Beşiktaş, bu transferi bitirmek istiyor. 26 yaşındaki futbolcunun takımıyla 2023'e dek sözleşmesi var.

Beşiktaş'ın Beresznyski'yi transfer edememesi halinde yöneleceği isim ise Atalanta'dan Timothy Castagne. 23 yaşındaki Belçikalı futbolcunun sözleşmesi 2020'de bitiyor.

Bu iki isimden sonuç alınmaması durumunda yönelinecek diğer oyuncu Roma'da şans bulamayan Rick Karsdorp olacak. Roma'nın Oğuzhan'la ilgileniyor olması nedeniyle bu transferin gerçekleşmesinin daha kolay olabileceği öngörülüyor. Karsdorp'un sözleşmesi 2022'de sona erecek.

Beşiktaş, ayrıca, Domagoj Vida'nın takımdan ayrılması halinde stoper bölgesine Milan'dan Cristian Zapata'yı monte etmeyi düşünüyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.