1. HABERLER

  2. SPOR

  3. BB Erzurumspor: 4 - Demir Grup Sivasspor: 2

BB Erzurumspor: 4 - Demir Grup Sivasspor: 2

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında BB Erzurumspor sahasında Demir Grup Sivasspor'u 4-2 mağlup etti ve 8 maçlık galibiyet hasretine son verdi.

A+A-

Karşılaşmanın henüz 4. dakikasında ev sahibi ekip BB Erzurumspor, Lokman Gör'ün ceza sahası içinde yerde kalmasıyla penatı kazandı. Penaltı atışında topun başına geçen Jasmin Scuk topu ağlara gönderdi ve BB Erzurumspor 1-0 öne geçti. 

Tempolu başlayan karşılaşmanın 12. dakikasında bu kez Demir Grup Sivasspor golü buldu. Sağ kanattan Douglas'ın ortasına önce Hakan Arslan kafa vuruşunu yaptı kaleci Sehic'ten dönen topu Rybalka tamamladı. Önce ofsayt gerekçesiyle geçerlilik kazanmayan gol VAR'ın da uyarısıyla tekrar değerlendirildi ve gol geçerlilik kazandı.

BB Erzurumspor 30. dakikada bir kez daha öne geçmeyi başardı. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası dışına çevirilen topta Opseth'in kaleye gönderdiği topu Samuel Eduok kontrol etti ve topu ağlara gönderdi: 2-1. 

Karşılaşmanın ilk yarısı BB Erzurumspor'un 2-1'lik üstünlüğüyle sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısı da ilk yarıda olduğu gibi tempolu geçti. Demir Grup Sivasspor 56. dakikada Hakan Arslan'ın güzel golüyle ikinci kez skoru eşitlemeyi başarırken bu gol sevinci 4 dakika sürdü. BB Erzurumspor'da günün başarılı ismi Samuel Eduok 60'ta topu bir kez daha ağlara gönderdi ve Erzurum 3. kez öne geçti. Yeniden beraberlik için yüklenen Demir Grup Sivasspor defansını eksik yakalayan BB Erzurumspor, 72. dakikada Obertan'ın golüyle skoru 4-2'ye getirdi ve ilk kez farkı 2'ye çıkararak karşılaşmada rahatladı. Kalan dakikalarda skoru korumayı başaran BB Erzurumspor 3 puanın sahibi oldu.

Bu sonuçla BB Erzurumspor puanını 21'e yükseltirken, Demir Grup Sivasspor 31 puanda kaldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.