1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Başkent'te iki kaza: 4 ölü, 6 yaralı

Başkent'te iki kaza: 4 ölü, 6 yaralı

Ankara'da gerçekleşen iki kazada toplam 4 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı.

A+A-

Ankara'da kontrolden çıkan otomobil, yol üzerindeki köprü ayağına çarptı. Kazada 4 kişi hayatını kaybetti.

Kaza, Ankara'nın Mamak ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, içerisinde 4 kişinin bulunduğu 06 ZHM 98 plakalı otomobil Elmadağ tarafından Ankara merkez istikametine seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol üzerindeki köprünün ayağına çarptı.

Çarpmanın şiddetiyle hurdaya dönen aracı gören vatandaşlar durumu ilgili yerlere bildirdi. Kısa sürede olay yerine çok sayıda jandarma, polis, sağlık ve itfaiye ekibi intikal etti. Ekipler yol üzerinde güvenlik önlemleri alırken, itfaiye erleri de araç içinde sıkışan 4 kişinin çıkarılması için hummalı çalışma başlattı. İtfaiye erleri araçta bulunan 3 kişiyi uzun uğraşlar sonucu otomobilden çıkarttı. Sağlık ekipleri ise araçtan çıkartılan 3 kişinin de hayatını kaybettiğini belirledi.

Otomobilde sıkışan ve öldüğü belirlenen 4’üncü kişinin çıkartılması için çalışmalar devam ediyor. Öte yandan olay yerine gelen aile yakınları sinir krizi geçirdi. Polisin olayla ilgili çalışmaları devam ediyor.

baskent-ankara-kaza-4-olu-resim-07.jpg

4 ARAÇ BİRBİRİNE GİRDİ

Diğer kaza ise Ankara’nın Çubuk ilçesinde gerçekleşti. 4 aracın karıştığı bu kazada ise 6 kişi yaralandı.

Kaza, dün akşam saatlerinde Ankara-Çubuk Karayolu Esenboğa kavşağında meydana geldi. Ramazan Karahüseyinoğlu yönetimindeki 06 FD 033 plakalı otomobil ile Sami Çetinkaya’nın kullandığı 06 CHC 81 plakalı otomobil kavşakta çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan araçlar, Sefa Kundakçı idaresindeki 06 AGN 338 plakalı minibüs ve İsmail Akyol yönetimindeki 06 ADE 563 plakalı minibüse çarptı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, jandarma, 112 acil servis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada, otomobil sürücüleri ile hurdaya dönen 06 CHC 81 plakalı otomobilde sıkışan aynı aileden Mehmet, Sami Efe ve Aysel Çetinkaya itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Minibüs şoförlerinden Sefa Kundakçı da hafif şekilde yaralandı. Yaralılar, ambulanslar ile Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kaza nedeniyle Ankara-Çubuk karayolunda trafik, bir süre kontrollü şekilde sağlanırken araçlar çekici ile yerlerinden kaldırıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.