1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Başakşehir'de tanker kaydı, 12 araç zarar gördü, cadde savaş alanına döndü

Başakşehir'de tanker kaydı, 12 araç zarar gördü, cadde savaş alanına döndü

İstanbul Başakşehir'de arıza yapan tankerini tamir etmek isteyen sürücüsü yol kenarına park ederek aracın altına girdi. Bu sırada tanker kaymaya başladı. Aracın altındaki sürücü yaralanırken yola çıkan tanker seyir halinde olan 12 araca çarptı.

A+A-

34 TZ 0024 plakalı tanker, İkitelli Atatürk Bulvarı'nda arıza yapınca sürücü aracı kenara çekti. Araçtan inerek arızayı gidermek için tankerin altına giren sürücü Azer Aliyev, bu sırada aracın kaymaya başlamasıyla neye uğradığını şaşırdı.

Sürücü Aliyev, kayan tankerin altında yaralandı. Bu sırada trafiğin yoğun olduğu caddede geri geri kayan tanker, araçlara çarpmaya başladı. Ortalığı savaş alanına çeviren tanker 12 araca çarparak durabildi.

Olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ekibi ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olayda sürücü dışında yaralanan olmazken, polis ekipleri yoldaki araçların kaldırılması için çalışma başlattı.

"KAÇAMADIK KALDIK ALTINDA"
Aracı tankerin altında kalan bir sürücü, "Ben gördüğümde tanker geri geri kayıyordu. Kaçamadık kaldık altında. Tamir ediyorlarmış, o sırada freni boşalmış. Tanker sürücüsü yaralı herhalde" diye konuştu.

Olay anını anlatan bir başka sürücü ise, "İyiyiz bir şeyimiz yok. Aracı bozulmuş duruyormuş, sürücüsüz şekilde kaya kaya geldi. Araçları biçe biçe anca durdu. Beni de kaldırıp refüje attı" dedi.

O ANLAR KAMERADA
Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Görüntülerde park halindeki tankerin kayarak yola doğru gittiği görülüyor. Bu sırada sürücü tankerin altından çıkıyor. Tanker araçlara çarparak bir süre yol aldıktan sonra refüje çarparak duruyor. Diğer sürücüler hemen yardıma koşuyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.