1. HABERLER

  2. ÇEVRE/TARIM/HAYVANCILIK

  3. Bakırköy'de Metrobüs Yoluna Daldı

Bakırköy'de Metrobüs Yoluna Daldı

Bakırköy’de E-5 karayolu üzerinde gece iki aracın karıştığı trafik kazasında kontrolden çıkan bir otomobil, takla atarak metrobüs hattına girdi. Kazada 3 kişi yaralandı.

A+A-

Kaza E-5 karayolu İncirli Metrobüs Durağı yakınında gece 01.30 sıralarında meydana geldi. Aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu meydana gelen trafik kazasında Avcılar'dan Bakırköy istikametine seyir halinde bulunan otomobil, aynı yöne giden Soner Albenli’nin kullandığı 34 bir başka araca arkadan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle kontrolden çıkan otomobil, bariyerlere çarparak takla attı. Metrobüs hattına giren otomobildeki sürücü Soner Albenli, Pınar Albenli ve adı öğrenilemeyen bir kişi yaralandı.

Yaralılar olay yerine gelen ambulansla çevre hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.Kaza nedeniyle metrobüs trafiği tek şeritten sağlanırken, kazanın ardından olay yerine gelen polis ekipleri sevk edildi.
Kazayı gören bir görgü tanığı, “Büyük bir patlama oldu. Arkadan çarpan otomobil çok süratli geliyordu. Takla atan araçta yaralılar vardı” dedi.Olay yerindeki incelemelerin ardından metrobüs hattındaki otomobil, çekizi ile kaldırılırken, belediye görevlileri yol temizliği yaptı.Polis, kaza ile ilgili inceleme başlattı.
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.