1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Aytemiz Alanyaspor: 2 - Atiker Konyaspor: 4

Aytemiz Alanyaspor: 2 - Atiker Konyaspor: 4

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Atiker Konyaspor deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'u 4-2 mağlup etti ve 11 maç sonra sahadan 3 puanla ayrıldı.

A+A-

Atiker Konyaspor ile karşılaşan Aytemiz Alanyaspor'da futbolcular, trafik kazasında hayatını kaybeden takım arkadaşları Çek futbolcu Josef Sural için sahaya siyah formayla çıktı.

Atiker Konyaspor, Alanya deplasmanında 16. dakikada Ömer Ali Şahiner ile fileleri havalandırdı ancak VAR kararı sonrası Atiker Konyaspor'un golü, orta sahada faul olduğu gerekçesiyle iptal edildi.

Aytemiz Alanyaspor 29. dakikada Pappis Cisse'nin attığı gol ile Atiker Konyaspor karşısında 1-0 öne geçerken golden sonra oyuncular golü geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden takım arkadaşları Josef Sural'a armağan etti. 

Konuk ekip Konyaspor ilk yarının 35. dakikasında Jevtovic'in attığı frikik golüyle karşılaşmada 1-1'lik eşitliği yakalarken bu golden 6 dakika sonra sahneye bu kez Jens Jonsson çıktı ve Atiker Konyaspor'u 2-1 öne geçiren golü attı. 

Karşılaşmanın ilk yarısı 2-1 Atiker Konyaspor üstünlüğü ile sona erdi. 

Aytemiz Alanyaspor ikinci yarıya golle başlarken Pappis Cisse 47. dakikada takımına 2-2'lik eşitliği getiren golü kaydetti. Atiker Konyaspor 71. dakikada Ömer Ali Şahiner'in attığı golle karşılaşmada 3-2'lik skorla öne geçti.

Maçta son sözü konuk ekip adına Hurtado söyledi ve Atiker Konyaspor sahadan 4-2'lik skorla galip ayrılarak 41 puana yükseldi. Aytemiz Alanyaspor ise 42 puanda kaldı. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.