1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Aytemiz Alanyaspor: 1 - Medipol Başakşehir: 1

Aytemiz Alanyaspor: 1 - Medipol Başakşehir: 1

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında lider Medipol Başakşehir deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'la 1-1 berabere kaldı ve bu sonuçla Medipol Başakşehir ilk yarının son karşılaşmasında Alanya'da 2 puan bırakmasına rağmen ilk devreyi 35 puanla lider bitirdi.

A+A-

Karşılaşmanın ilk yarısında Medipol Başakşehir topa daha fazla sahip olan taraf olurken ilk büyük tehlike Aytemiz Alanyaspor'dan geldi. 34. dakikada sağ kanatta Edin Visca'nın kaptırdığı topla hızlı atak fırsatı yakalayan Aytemiz Alanyaspor'da Efecan Karaca kaleyi cepheden gören pozisyonda şutunu gönderdi ancak kaleci Mert Günok gole izin vermedi. 

Medipol Başakşehir 41. dakikada Manuel da Costa'nın defansın arkasına gönderdiği ara pasa iyi hareketlenen Edin Visca'nın golüyle 1-0 öne geçmeyi başardı ve ilk yarı bu golle Medipol Başakşehir üstünlüğüyle sona erdi. 

Karşılaşmanın ikinci yarısında Medipol Başakşehir'in baskısını kırmayı başaran Aytemiz Alanyaspor daha etkili olan taraftı. Aytemiz Alanyaspor, 63. dakikada kazandığı köşe vuruşunda topun başına geçen Villafanez'in ortasına iyi yükselen Junior Fernandes'in golüyle skoru 1-1'e getirmeyi başardı. 

Gelen beraberlik golünden sonra moral bulan ev sahibi ekip Aytemiz Alanyaspor, 75. dakikada üst üste pozisyonlar yakaladı. Önce Efecan Karaca, sonra Lucas Villafanez ile pozisyonlar yakalayan Aytemiz Alanyaspor'a savunma ve kaleci Mert Günok izin vermedi.

Aytemiz Alanyaspor'da 86. dakikada Welinton Souza, Arda Turana yaptığı sert müdehale sonucu kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında galibiyet golü için baskı yapan Medipol Başakşehir, Aytemiz Alanyaspor savunmasını aşamadı ve karşılaşma 1-1'lik eşitlikle sona erdi ve ilk yarının kapanış mücadelesinde puanlar paylaşıldı.

Bu sonuçla Medipol Başakşehir puanını 35'e, Aytemiz Alanyaspor ise 18'e yükseltti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.