1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Aykut Kocaman'ın Galatasaray ile ilgili açıklamaları

Aykut Kocaman'ın Galatasaray ile ilgili açıklamaları

F.Bahçe Teknik Direktörü Kocaman’ın, G.Saray’ın ‘saha dışında da’ şampiyonluğu bırakmayacağı söyleminin arkasında, özellikle ligin ikinci yarısında yaşanan bazı olaylar var.

A+A-

1-Gökhan Zan’ın cezasının ertelenmesi

2-Ordu ve Mersin maçlarında yaşananlar
 
3-TT Arena’nın kapatılmaması
 
4-Terim’in cezaları
 
5-Meireles ve Melo’nun tükürük olayları
 
FENERBAHÇE, Teknik Direktörü Aykut Kocaman’ın G.Birliği yenilgisinin ardından Galatasaray hakkındaki açıklamaları çok tartışıldı. Peki Kocaman’ın sözlerinin ardında yatan düşünce neydi? Özetle; G.Saray lehine verilen bazı kararlar ve sarı kırmızılıların buna rağmen kamuoyunda sürekli mağdurmuş gibi bir hava yaratmaları... Kocaman’ı bu noktaya getiren olaylar ise şunlardı:
 
KIRMIZI KARTIN CEZASI NEREDE?
 
G.SARAY, Kayserispor karşılaşması öncesi Dany’nin sakatlığı nedeniyle tek stoperle kalmıştı. Sarı kırmızılıların diğer stoperi Gökhan Zan önceki hafta kırmızı kart görmüştü. Ancak Tahkim Kurulu’nun kararıyla, Gökhan’ın cezası ertelendi ve apar topar sahaya çıkarıldı. 
 
2-O MAÇLAR NASIL DÖNDÜ?
 
SARI kırmızılıların ilk yarısını yenik kapattıkları Ordu ve Mersin İY maçlarında, TT Arena’da yaratılan ortam Kocaman’ı çok rahatsız etti. Özellikle Mersinli futbolcuların devre arası tehdit edilerek sindirildiği iddialarının kamuoyunda neredeyse hiç konuşulmaması F.Bahçe cephesini hayrete uğrattı.
 
SAHALARI NEDEN KAPATILMADI?
 
KISA bir süre önce Beşiktaş ve Trabzonspor’un statları, oyun devam ederken sahaya giren taraftarlar nedeniyle kapanmıştı. Aykut Kocaman, aynı durumun yaşandığı G.Saray-Mersin İY maçının ardından TT Arena’nın kapatılmamasını, rakiplerinin lobisine bağlıyor.
 
TERİM’E AYRIMCILIK MI VAR?
 
Fatih Terim’in aldığı ilk cezada ertelenen cezasının uygulanmaması bir tarafa, oyun devam ederken sahaya yaptığı müdahaleye TFF tarafından “Sevk yanlışlıkla 1 gün sonra yapıldı” açıklamasıyla ceza verilmemesi de Kocaman’ı son derece sinirlendirdi.
 
MELO TÜKÜRÜNCE NEREDEYDİLER?
 
MEIRELES’İn tükürük olayında hem resmi sitelerinden hem de yöneticileri aracılığıyla sürekli açıklama yapan sarı kırmızılıların, Melo’nun tükürüğünde ise tam tersi davranışları ve sanki mağdurmuş gibi bir hava yaratmaları da Kocaman’ın açıklamalarının ardında yatan nedenlerden biri. 
 
Ne demişti?
 
“G.SARAY ile ilgili söyleyeceklerim var. Bunları şimdilik rezerv tutuyorum. Bugün o gün değil. G.Saray’ın saha içinde de saha dışında da bu 7 puanı çok azaltacağını düşünmüyorum açıkçası. Neyse oraya sonra gireriz.”
 
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.