1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Aydın'da intihar

Aydın'da intihar

Aydın'da, ilişki teklifini reddeden A.D.'yi (52) götürdüğü ıssız, dağlık alanda terk edip, kayıplara karışan evli, 3 çocuk babası E.K., (59), 3 gün sonra Köşk İlçesi'ndeki bir otel odasında, pencereye iple asılı olarak bulundu. E.K.'nın intihar ettiği öne

A+A-

Mevsimlik işçilerin iş bulmasına aracılık etmek olarak bilinen ’dayıbaşılık’ yapan E.K., iddiaya göre, pazar günü evli, üç çocuklu tarım işçisi A.D.’ye telefon edip buluşmak istediğini söyledi. 

E.K., bu teklifini kabul eden A.D.’yi, 09 AH 742 plakalı otomobiliyle yaşadığı Umurlu Beldesi’nden aldı. İkili önce Aydın’a gidip birlikte yemek yedi, ardından da otomobille bir süre dolaştı. Saat 16.00 sıralarında E.K., A.D.’yi Ilıcabaşı Mahallesi, Zindan Deresi Mevkisi’ndeki ıssız, dağlık alana götürdü. 

İddiaya göre E.K., burada A.D.’ye cinsel ilişki teklifinde bulundu. Teklifine olumsuz yanıt veren A.D.’nin yanından yaya olarak ayrılan E.K., uzaklaşıp, gözden kayboldu. Bir süre otomobilde beklemesine rağmen E.K.’nin dönmemesi üzerine A.D., cep telefonundan 155 Polis İmdat ihbar hattını arayıp, yardım istedi. 

Bölgeye polis, jandarma ve Aydın AFAD ekipleri yönlendirildi. Yardım bekleyen A.D. kurtarıldı. A.D.’nin gösterdiği istikamette 6 saat süreyle yapılan aramaya rağmen E.K.’nın, bulunamaması üzerine aramalara son verildi. E.K.’nin Köşk İlçesi’ne bağlı Ilgın Köyü’ndeki evine de dönmediği belirlenmesi üzerine aramalara ertesi gün 06.30-10.00 aralarında jandarma tarafından köpeklerle devam edildi. Ancak, yine sonuç alınamadı.

EN SON EŞİNİ ARAMIŞ

E.K.’nin en son pazartesi akşam Köşk İlçesi’ndeki bir eczaneye gidip, fare zehiri almak istediği belirlendi. Ancak, eczacının ellerinde etkili bir fare zehiri bulunmadığını söylemesi üzerine E.K.’nin eczaneden ayrıldığı tespit edildi. Bunun üzerine çalışmalar Köşk İlçesi’nde yoğunlaştırıldı.

Arama çalışmaları sürerken, en son sabah saatlerinde eşini arayıp, ’Merak etmeyin. Ben iyiyim. Kendinize iyi bakın’ diyen E.K.’den saat 14.00 sıralarında ölüm haberi geldi. E.K., kaldığı Denizli-Aydın Karayolu üzerindeki otel odasında pencere koluna iple asılı olarak bulundu. Otel görevlilerinin haber vermesi üzerine gelen polis ve savcının yaptığı ilk incelemede E.K.’nin intihar ettiği belirlendi. 

Olay yerindeki gerekli incelemelerin ardından E.K.’nin cesedi otopsi için Aydın Atatürk Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Polis, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.