1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. As-Ton Beton Elemanları

As-Ton Beton Elemanları

AS-TON; Muaasır medeniyet yarışında ileriye doğru yol alırken toplumların kalkınmasına, refahına katkıda bulunan önde gelen kurumlar içinde yer almaktır.

A+A-
Ülkemizde sanayi ve ticari işletmeler kurulduğu dönemin teknolojik,ekonomik ve toplumsal özelliklerini taşırlar. Kuruluşları buna göre oluşur. Teknolojik ve ekonomik değişiklikler işletmeleri değişime zorunlu kılar.Ülke ekonomisinin istikrarsız yapısı az gelişmişlik özelliği kuruluş aşamasındaki işletmelere olumlu yönden çok şeyler öğretmiştir. Yapılarını günün şartlarına uygun hale getiren geliştiren işletmeler süreklilik gösterirler. 
 
AS-TON BETON ELM. İNŞ. TAAH. NAK. TİC. ve LTD. ŞTİ oluşumunda bulunan işletmeler 18 yıllık bilgi ve tecrübelerini birleştirmişlerdir. 80'li yılların sonu ile 90'lı yıllar bu işletmeler için tecrübe ve bilgi birikimi sağlamıştır.O dönemde kuruluş aşamasındaki bu işletmelerimiz aynı sahada faaliyet gösteren bir çok oluşumdan hep bir adım önde gitmişler ve adından söz ettirmişlerdir. 
 
Bu işletmeler geçmişteki başarılarını ispatlamış kurumsal yapısını oluşturmuşlar ve aynı sektörde faaliyetlerini sürdürürken ortak adım atmaya karar vermişlerdir. AS-TON bu yapılanma ile birçok yeniliği uygulamaya koymuştur. Bunların bazılarını şöyle sıralayabiliriz: Ülke şartlarında en yeni teknolojilerle üretim yapmak, teknolojik gelişmeleri yakından takip etmek, kurumsallaşmayı ve görev dağılımı bilincini yerleştirmek, mevcut işletmelerdeki girişimci ruhunu birleştirmek ve günün koşullarına uygun hale getirmek,yönetimde ve üretimde toplam kalite anlayışını yerleştirmek, pazar payını artırmak... Beton Boru, Beton Parke Taşları , Kent Mobilyaları, Alt Yapı ve Çevre düzenleme alanında kendinden söz ettirmektir. 
 
Misyonumuz; Çevre sağlına özen göstermek, iş güvencesini emniyetini hep ön planda tutmak kalitede maksimum düzeyi sağlamak, müşteri memnuniyetini arttırmak ve mükemmeliği yakalamak, dinamik ve hızlı çalışma performansını azimle sürdürmek, yeniliklere açık sürekli gelişme içinde olmak ve toplam kalite anlayışını yakalamaktır. 
 
Vizyonumuz; Muaasır medeniyet yarışında ileriye doğru yol alırken toplumların kalkınmasına, refahına katkıda bulunan önde gelen kurumlar içinde yer almaktır. Oluşumumuz 18 yıllık bilgi ve tecrübe birikiminin verdiği övüncü tüm dost ve müşterilerimizle paylaşarak, zamanı yakalayan, gelecekte farklı hizmet ve teknolojik gelişmeleri, üretim çeşitlerini, hizmet kervanına katmanın azim ve gayreti ile yarınlara koşmaktır.
 
AS-TON BETON ELEMANLARI SANAYİ İNŞAAT TAAHHÜT NAKLİYE TİCARET LTD. ŞTİ 
 
Merkez : Eyüp Sultan Mah. Sekmen Cad. No:64 Samandıra-SANCAKTEPE İST. / TÜRKİYE 
 
Tel : +90 (216) 311 68 15  
Tel : +90 (216) 561 42 17 - 18  
Fax : +90 (216) 311 80 31  
 
Fabrika : Samandıra Paşaköy Yolu Maltepe Düzü No : 18 Paşaköy KARTAL İST./ TÜRKİYE  
 
Tel : +90 (216) 304 33 13  
Tel : +90 (216) 304 64 22  
Fax : +90 (216) 304 33 71  
 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.