1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Antalyaspor: 1 - Trabzonspor: 1

Antalyaspor: 1 - Trabzonspor: 1

Spor Toto Süper Lig'de bu sezonun başarılı iki takımı; Antalyaspor ile Trabzonspor Antalya'da karşı karşıya geldi. Geçen hafta sahasında Erzurumspor ile 0-0 berabere kalan Fırtına bu kez de Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldı. 

A+A-

Karşılaşmaya iyi başlayan ev sahibi ekipti. Üst üste şutlarla Onur Kıvrak'ın kalesini yoklayan kırmızı beyazlılar 15. dakikada golü buldu. Doukara'nın yaklaşık 30 metreden attığı harika şutta kaleci Onur Recep Kıvrak'ın sağından direğe çarpan top ağlarla buluştu. Böylece başarılı golcü, bu sezonki yüksek formunu devam ettirmiş oldu. 

27. dakikada Cissokho'nun ceza sahası içinde Burak Yılmaz'a müdahalesini faul olarak değerlendiren hakem Yaşar Kemal Uğurlu, penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını kullanan Burak Yılmaz, kaleci Boffin'in sağından meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. Golcü isim bu sezonki 5. golüne imza atmış oldu. 

2. yarıda Antalyaspor ataklarında Onur çok önemli kurtarışlar yaptı ve mücadele 1-1 sona erdi. Üstüste 2. kez berabere kalan Trabzonspor 15 puana yükseldi. Sezonun flaş takımı Antalyaspor ise 17 puanla 4. sırada. 

Spor Toto Süper Lig'de günün diğer karşılaşmalarında;

Atiker Konyaspor: 0 - Medipol Başakşehir: 1
BB Erzurumspor: 1 - Kasımpaşa: 1

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.