1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. ANTALYA'da vahşetin itirafı!

ANTALYA'da vahşetin itirafı!

ANTALYA'da geçen mart ayında sevgilisi Aslı Başak S.'nin eski eşi Şenol Çetin'i öldüren Ömer Y., Çetin'i önce tabancayla vurup, başını çekiçle ezdiğini, hala ölmediğini görünce iple boğduğunu itiraf etti.

A+A-

VURDU, BAŞINI ÇEKİÇLE EZDİ, ÖLMEYİNCE İPLE BOĞDU

Manavgat'a bağlı Side Beldesi'nde turistlere halı satarak geçimini sağlayan 50 yaşındaki Şenol Çetin ile geçen Ocak ayında boşandığı 25 yaşındaki Aslı Başak Ş., kısa süre önce barıştı. Eski eşiyle ayrı kaldığı sürede 35 yaşındaki Ömer Y. ile birlikte olan Aslı Başak Ş., eve döndükten sonra da Ömer Y. ile görüşmeye devam etti. Eski eşini öldürmeye karar veren Aslı Başak Ş. ile sevgilisi Ömer Y., cinayet planı hazırladıktan sonra harekete geçti.

Evden ilköğretim 1'inci sınıf öğrencisi çocuğuyla ayrılarak anahtarı Ömer Y.'ye veren Aslı Başak S., Şenol Çetin'e ait tabancanın yerini de söyledi. 5 Mart Salı sabahı anahtarı kullanarak eve gelen Ömer Y., Şenol Çetin'i tabancayla vurup öldürdü. Kapıyı kilitleyerek evden ayrılan Ömer Y. ile Aslı Başak Ş. Muğla'ya gitmek üzere yola çıktı. Yol üzerinde suç aleti tabanca ile Şenol Çetin'e ait özel eşyaları belirli aralıklarla atan ikili, daha sonra Antalya'ya dönüş yaptı. 

Ertesi gün evinin anahtarını bulamadığı gerekçesiyle çilingir çağıran Aslı Başak Ş., eski kocasının cesediyle karşılaştı. Polisi arayarak yardım isteyen kadın, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'nde sorguya alındı. Sorgusunda çelişkili ifadeler veren Aslı Başak Ş.'nin görüştüğü kişileri takibe alan polis, Ömer Y.'ye ulaştı. İfadesinde cinayeti birlikte tasarladıklarını söyleyen Ömer Y., suçlamaları kabul etti. Ömer Y. ile Aslı Başak S., ifadelerinin ardından tutuklandı.

SES DUYULMASIN DİYE NAMLUYA BEBEK BEZİ SARMIŞ

Ressam olan Ömer Y. cinayet bürosunda avukat eşliğinde verdiği ifadesinde, cinayeti nasıl işlediğine yönelik çarpıcı detaylar aktardı. Silah sesi duyulmasın diye tabancanın namlusuna bebek bezi sardığını belirten Ömer Y., şunları kaydetti:

"Şenol eve gelince salona geçti. Ben de arkasından giderek ona ismiyle seslendim. Dönüp bana bakınca tabancayla ateş ettim. Ama vurulmamış gibi ayaktaydı. Hızla üzerime geldi. Onun vurulmadığını düşünerek tekmeyle vurup yere düşürdüm. Salonun ortasına düştü. Yine ölmeyince cinayet için hazırladığım çanta içinde yanımda getirdiğim çekiçle başını ezdim. 'Artık ölmüştür' dediğim anda yine ayağa kalkmaya çalışıyordu. Yine ölmeyince yanımda getirdiğim iple boğazını sıktım."

Ömer Y. ile Aslı Başak S.'nin yargılanacagı dava, önümüzdeki günlerde görülecek.

 
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.