1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Ankara'da dehşet! Karısını öldürüp yaşamına son verdi

Ankara'da dehşet! Karısını öldürüp yaşamına son verdi

Ankara’nın Kahramankazan ilçesinde Hasan Sulugöz (40) bir süredir ayrı yaşadığı eşi Gamze Sulugöz'ü (35) işe gitmek için çıktığı yolda pompalı tüfekle vurarak öldürdü.

A+A-

Olay, sabah saatlerinde meydana geldi. Keçiören'de yaşayan esnaf Hasan Sulugöz, hakkındaki uzaklaştırma kararı nedeniyle bir süredir ayrı yaşadığı Gamze Sulugöz'ün Kahramankazan'da yaşadığı eve gitti. Hasan Sulugöz, evden çıkarak lokantadaki işine gitmek için yürüyen eşi Gamze Sulugöz'e pompalı tüfekle ateş ederek kaçtı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Gamze Sulugöz'ün öldüğü belirlendi.

Polis olayın ardından otomobil ile kaçan Hasan Sulugöz'ü yakalamak için çalışma başlattı. Bu kapsamda ekipler, Hasan Sulugöz'ün Keçiören'deki evinde olabileceği ihtimali üzerine buraya gitti. Evde bulunan çiftin 5 yaşındaki çocuğunun kapıyı açması üzerine içeri giren ekipler, Hasan Sulugöz'ü ölü buldu. Sulugöz'ün aynı silahla intihar ettiği tespit edildi. 

Hasan Sulugöz'ün kendini vurduğu haberini alan iki erkek ve bir kız çocuğu olay yerine geldi. Ambulans ve polisleri gören çocuklar sinir krizi geçirdi. Polis ve sağlık ekipleri çocukları sakinleştirmeye çalışırken, polis olayla ilgili detaylı inceleme başlattı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.