1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Ankara'da cinayet! İş insanı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti!

Ankara'da cinayet! İş insanı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti!

Ankara'da, iş insanı Zinnur Erol (48) tartıştığı kimliği belirsiz kişi tarafından aracında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Daha sonra zanlı emniyetin önüne gelerek tabancasıyla intihar etti.

A+A-

Olay, Çankaya Ehlibeyt Mahallesi Çetin Emeç Bulvarı’nda meydana geldi. İş insanı Zinnur Erol, otomobilini yol kenarına park etti. Otomobildeki Erol ve kimliği henüz belirlenemeyen kişi, araçtan inerek tartışmaya başladı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi üzerine Zinnur Erol, yeniden otomobiline bindi. Bu sırada kimliği belirsiz kişi, yanındaki tabancayla Erol’a ateş açıp olay yerinden kaçtı.

YAŞAMINI YİTİRDİ
Silah seslerini duyanların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerince yapılan kontrolde Zinnur Erol’un yaşamını yitirdiğini belirledi. Polis ekipleri olay yerinde yaptıkları incelemenin ardından, kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. Olay yerine gelen Erol’un yakınları ise gözyaşlarına boğuldu. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

ZANLI POLİS MERKEZİNİN ÖNÜNDE İNTİHAR ETTİ
Ankara’nın Çankaya ilçesinde, iş insanı Zinnur Erol’u (48) tabancayla vurarak öldürdüğü belirlenen Süleyman Sağlam, Altındağ ilçesindeki Karapürçek Polis Merkezi önünde intihar etti. Olaydan sonra polisin takip ettiği Süleyman Sağlam’ın polis merkezi önüne gelip, bir süre burada oturduğu, daha sonra tabancayla kendisini başından vurup, yaşamına son verdiği öğrenildi.

Polis, cinayetin nedenini araştırıyor. 

ankara-zinnur-erol-cinayet-kurban-resim-08.jpg

Cinayete kurban giden iş insanı Zinnur Erol (48)...

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.