1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. 'Anamızın duasıyla geldik, hocamızın selasıyla gideriz'

'Anamızın duasıyla geldik, hocamızın selasıyla gideriz'

GAZİANTEP'te bir barda çıkan kavgada 30 yaşındaki Şevket Savcı, pompalı tüfekle vurularak öldürüldü

A+A-

Birçok suçtan sabıkası bulunan Savcı'nın sosyal paylaşım sitesindeki sayfasına ölmeden birkaç saat önce 'Anamızın duasıyla geldik, hocamızın selasıyla gideriz' diye yazması dikkat çekti.

İddiaya göre, çeşitli suçlardan cezaevinde kalan ve çevresinde 'Çamur Şevket' olarak bilinen Şevket Savcı, İnönü Caddesi'ndeki bir barda saat 02.00 sıralarında alkolün de etkisiyle aynı yerdeki bir grupla tartıştı. Tartışma sırasında iddiaya göre Şevket Savcı ruhsatsız tabancasını çekerek, "Burada benim üzerime laf söyleyecek adam tanımıyorum" dedi. Tartıştığı grubun da otomobillerindeki iki pompalı tüfekleri alıp tekrar içeri girmesiyle başlayan çatışmada Şevket Savcı olay yerinde yaşamını yitirdi. Polis kısa sürede olaya karışan 30 yaşındaki Kenan L., 31 yaşındaki Hasan Y. ile 29 yaşındaki Ahmet D.'yi gözaltına aldı. Şüpheliler polisteki ifadelerinde Şevket Savcı'nın kendilerine küfrettiği için kavga ettiklerini, tabancasını çekmesi nedeniyle de öldürdüklerini ileri sürdü. Birçok suçtan sabıkaları bulunan 3 şüphelinin sorguları sürüyor.

SON SÖZLERİ

Sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki sayfasında kendi fotoğrafını ünlü aktris Angelina Jolie'nin koluna dövme gibi yerleştiren Şevket Savcı'nın yakın bir zamanda ayrıldığı kız arkadaşına yönelik sitem mesajları da yer aldı. Sayfasında 'Tüm umutların bittiği yerde bir Antep sözü dolanır dilime: Eyi olur zaar' notu da yazan Savcı'nın ölmeden saatler önce ise son olarak 'Ne kimseye muhtaç olduk, ne kimseye minnet ettik. Anamızın duasıyla geldik, hocanın selasıyla gideriz' sözünü paylaşması da dikkat çekti.

Şevket Savcı ayrıca Facebook sayfasında cezaevi arkadaşlarıyla çektirdiği fotoğrafının yanı sıra, 'Ömür bir gül gibidir. Belki solmaz ama her gün bir yaprağı dökülür gider' ile 'Sırtımı yaslayacağım birini aramıyorum artık. Sırtımdan vurmasınlar yeter' gibi mesajlara da yer verdi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.