1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Akşener'den Aydın'da enflasyon sözü: 12 ay sonra…

Akşener'den Aydın'da enflasyon sözü: 12 ay sonra…

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Aydın'ın Efeler ilçesinde yaptığı konuşmada, "Türkiye'nin imkanları, potansiyeli, eğitimli insanları var. Hırsızlığı, yolsuzluğu, israfı engellediğinizde yemin ediyorum iktidar olalım, 12 ay sonra enflasyon tek rakam

A+A-

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Aydın programı kapsamında Nazilli ve İncirliova’dan sonra Efeler ilçesini ziyaret etti.

image small

“İKTİDAR OLALIM, 12 AY SONRA ENFLASYON TEK RAKAMLI HANELERE İNER”

Burada kendisini bekleyen kalabalığa hitap eden Akşener, şu ifadeleri kullandı;

"Bugün mübarek Berat Kandili. Sizin huzurunuzda benim samimiyetle Allah’tan bir duam var. Cenâb-ı Hak, beni sizler karşısında mahcup etmesin. Beni yalan söyleyenlerden eylemesin. Mahcup edecekse Allah şahit canımı alsın. Allah’ın huzurunda sizlere bir söz verdim. Türkiye iyiye gitmiyor ama doğru yönetilmediği için iyiye gitmiyor.

“BAŞARAMAZSAK ÇIKIN BUNLARI YÜZÜMÜZE SÖYLEYİN”

Türkiye’nin imkanları, potansiyeli, eğitimli insanları var. Hırsızlığı, yolsuzluğu, israfı engellediğinizde yemin ediyorum iktidar olalım, 12 ay sonra enflasyon tek rakamlı hanelere iner. Başaramazsak çıkın bunları yüzümüze söyleyin."

image small

Akşener, vatandaşlara seslendikten sonra Yağcılariçi Çarşısı’nda esnaf ziyaretinde bulundu. Esnaf, Akşener’e girdi maliyetlerindeki artış ve yüksek elektrik faturaları nedeniyle zorda olduklarını söyledi.

“ESNAF AYNI ZAMANDA EKONOMİNİN BELKEMİĞİ”

Halktan destek isteyen Akşener, “Esnaf, aynı zamanda ekonominin bel kemiği, en çok istikrar yaratan sektördür. Sanayici ve tarım sektörünün ürettiği malı, mamulü satar. Esnaf olmazsa, herkesin ürünü elinde kalır. Esnaf, işçi çalıştıran, ciddi istihdam sağlayandır. Esnafın bir özelliği daha var; onlar için müşteri velinimettir. Siyasilerin ders alması, örnek alması gereken esnaf dükkanlarının içidir. Orada, işsiz gençle, atanamamış öğretmenle, EYT’li kardeşlerimle karşılaşırsın. Bugün buradayım. Bütün ağalar buraya gelecekler. Karşınızda hesap verecekler. Sizin sorularınızı dinleyecekler. Siz de ondan sonra karar vereceksiniz” dedi.

BELEDİYEYİ ZİYARET ETTİ

Esnaf ziyaretinin ardından Akşener, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na makamında ziyarette bulundu. Akşener, belediye girişinde tören mangasıyla karşılandı. Akşener, buradaki ziyaretin ardından basına kapalı olarak bir otelde iş insanlarıyla bir araya geldi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.