1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Akşener: Hiç kimsenin İYİ Parti’yi seçime sokmamaya gücü yetmeyecek

Akşener: Hiç kimsenin İYİ Parti’yi seçime sokmamaya gücü yetmeyecek

Çanakkale İYİ Parti Merkez İlçe Başkanlığı, Genel Başkanları Meral Akşener'in, geçen yıl Çanakkale'de 'Milli İradeye Saygı' toplantısını yaptığı otelde karşılaştığı engellemelerin yıl dönümünde etkinlik düzenledi.

A+A-

Geçen yıl, Anayasa Referandumunda ‘Hayır’ oyu için çalışmalar yapan ve Çanakkale´de ‘Milli İradeye Saygı’ toplantısına konuşmacı olarak katılan Meral Akşener’in etkinliği, otel yönetiminin aldığı son dakika kararı ile iptal edildi. Bunun üzerine Meral Akşener´i bekleyenler duruma tepki gösterdi. Etkinliğin yapılacağı salonun elektrikleri kesildi. Tüm engellemelere rağmen pes etmeyen Meral Akşener, cep telefonu ışıkları, spot lambaları altında megafonla konuşmasına başladı. Akşener´in konuşmasının sonlarına doğru salonun elektriği geldi. Ancak, ortaya çıkan bu görüntüler hafızalara kazındı.

“İYİLER BULUŞUYOR” ETKİNLİĞİ
İYİ Parti Çanakkale Merkez İlçe Başkanı İsmet Balkan ve yönetim kurulu üyeleri, Genel Başkanları Meral Akşener´in geçen yıl yaşadığı bu olaya dikkat çekmek için olayın yıldönümünde bir restoranda ‘İYİ’ler Buluşuyor’ adı altında yemek düzenledi.  İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, cep telefonuyla internet üzerinden partililere görüntülü olarak seslendi.

“MÜCADELEMİZ ÜLKEMİZ İÇİN SÜRECEK”
Geçen yıl yaşananları hatırlatan Akşener, “Gelen bir telefonla, bizim parasını ödediğimiz o salonu iptal ettiler. Ama karanlıkta da olsa, megafonla da olsa sizlerin sayesinde, sizlerin gayreti ve iradesiyle ben orada konuştum. O zaman demiştim. Ne yaparsanız yapın, engel olamayacaksınız. Aradan zaman geçti. İYİ Parti kuruldu. Milletimiz istedi. Milletimiz dedi ki, `Siz bekçi olun.” Bizde bekçiliğini yapıyoruz. Önce denildi ki; ‘İYİ Parti´yi kurdurtmazlar.’ İYİ Parti kuruldu. Şimdi deniliyor ki, `Seçime sokmazlar.´ Buradan sizlerle paylaşmak isterim ki, hiç kimsenin İYİ Parti´yi seçime sokmamaya gücü yetmeyecektir. Bu mücadelemiz ülkemiz, milletimiz için sürecek. Türkiye´nin huzura, devlet millet ayrışmasının önüne geçmeye ihtiyacı var. Türkiye´nin hukuka, adalete ihtiyacı var. İktidarı alacağımıza inancımız tamdır” ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.