1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Akpolat; Çarşı'da dikeceğimiz Neşet Ertaş heykeli önünde saz çalacağız

Akpolat; Çarşı'da dikeceğimiz Neşet Ertaş heykeli önünde saz çalacağız

Yeniden Aydınlanma Derneği İstanbul Şubesi, CHP Beşiktaş Belediye Başkan Adayı Rıza Akpolat’ı Balmumcu'daki seçim ofisinde ziyaret etti.

A+A-

Yeniden Aydınlanma Derneği İstanbul Şubesi Başkanı İhsan Yavuz önderliğindeki heyet, davet üzerine Rıza Akpolat’la bir araya geldi. Heyette derneği genel başkan yardımcısı Murat Yazan, dernek sekreteri Aysel Aydın, dernek üyelerinden duayen eğitimci Dr. Sakin Öner, Ömer Lütfi Özenç, Mehmet Soral, Tülin Yavuz ve Sema Yeltekin hazır bulundular.

chp.jpg
    
Yapılan görüşmede Derneğin faaliyetleri ve bugüne kadar gerçekleştirilen projeler anlatıldı.
Belediye başkan adayı Akpolat, Beşiktaş’ta gerçekleştirmeyi planladığı projelerinden söz etti. Beşiktaş markasını daha değerli kılmak istediğini ifade eden Akpolat, Beşiktaş’ı halka birlikte yöneteceğini, kararların önce halk meclislerinde alınacağını söyledi. Belediyecilikte hataya yer olmadığının altını çizen Akpolat, kendisinin de bağlama çaldığını, sanata gereken önemin verileceğini, Beşiktaş çarşısına Neşet ERTAŞ heykeli dikilerek heykelin çevresinde sokak müzisyenlerinin eserler icra edeceğini ve ilk icraat olarak da ortakses.com editörü Ömer Lütfi Özenç ile birlikte saz çalarak gerçekleştireceklerini ifade etti. İhsan Yavuz, akademisyen, eğitimci ve sanatçılardan oluşan dernek üyelerinin proje ve fikir bazında kendisine destek verebileceğini söyledi.

Beşiktaş Belediyesi ile Yeniden Aydınlanma Derneği İstanbul Şubesi’nin uzun vadede yapabilecekleri iş birliği hakkında konuşuldu. Samimi bir ortamda yapılan görüşmenin ardından seçim sonrası tekrar bir araya gelme kararı alındı.
Biz de Sayın Akpolat’a, ve diğer partilerin adaylarına başarılar diliyoruz.

ortakses.com

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler