1. HABERLER

  2. POLİTİKA

  3. AKP’li aday: “Yol yaptım diyen kaybeder”

AKP’li aday: “Yol yaptım diyen kaybeder”

Erdoğan Kuzey Marmara Otoyolu’nu açtığı anlarda, “Belediye ne demek? Yol, su, altyapı demek” sözleriyle seçmenlere seslendi. AKP Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Tahir Büyükakın ise aynı gün, “Ben yol yaptım diyen kaybeder” diye konuştu.

A+A-

AKP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın, kurulma sürecinde olan Gaziantep İli ve İlçeleri Yardımlaşma Derneği’nde vatandaşlardan oy istedi. Büyükakın, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın aksine, “Ben yol yaptım diyen kaybeder” diye konuştu.

Erdoğan, Kuzey Marmara Otoyolu’nu açtığı anlarda, “Belediye ne demek? Yol, su, altyapı demek” sözleriyle seçmenlere seslendi. Belediye başkanlarının o şehrin ekonomisine de liderlik etmek zorunda olduğunu belirten Tahir Büyükakın ise Erdoğan’ın bu sözleri söylediği gün, “Bizim pazar payımız büyüdüğünde buradaki istihdamımız da artacak. Sadece ben yol yaptım kanalizasyon yaptım derse belediye başkanı kaybeder. Örneğin bu kentte olimpiyatlarda dereceye giden yüzlerce kişi var. Neden binlerce olup bir sporcu kenti olmuyoruz?” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.