1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. ABD'de silahlı saldırı

ABD'de silahlı saldırı

Boston Maratonu'ndaki kanlı saldırının ardından diken üstünde olan ABD'de, Boston yakınlarında bugün de iki ayrı silahlı saldırı yaşandı

A+A-

 

Saldırılardan biri , ABD'nin en prestijli üniversitelerinden Massachusetts Teknoloji Enstitüsü'nde (MIT), diğeri ise Boston kent merkezine 10 kilometre uzakta gerçekleşti

ABD'nin sayılı üniversiteleri arasında yer alan Massachusetts Institute of Technology'nin (MIT) kampüsünde bir polis memuru saldırı sonucu yaşamını yitirdi. Boston kentine yakın mesafedeki üniversitede meydana gelen saldırı sonrası ABD polisi alarma geçti. 

>> YOKSA O ZANLILAR MI SALDIRIYOR? 

Olay yerini kordon altına alan polis, zanlıyı yakalamaya çalışıyor. Ancak saldırganın bir aracı gasp ederek kaçtığı belirtiliyor. 

Boston'daki saldırıyla ilgili şüphelilerin görüntülerini yayınlayan FBI yetkilileri, polis memurun öldüren zanlının peşine düştü. Saldırının, Boston'daki patlamayla bağlantılı olup olmadığı henüz bilinmiyor. Amerikan CNN televizyonunun haberine göre, polis halktan ve öğrencilerden olay bölgesinden uzak durmalarını talep etti.



POLİSE İKİNCİ SALDIRI WATERTOWN'DA

MIT kampüsünde bir polis memurunun öldürülmesinden iki saat sonra, bu sefer Watertown kasabasında silahlı iki kişi polise saldırdı. Polisin çatışmada bir saldırganı öldürdüğü açıklandı. Boston kent merkezine 10 dakika uzaklıktaki Watertown kasabasının Laurel Caddesi’nde meydana gelen çatışmada, silahlı iki kişinin polise saldırdığı ve birinin polis tarafından vurulduğu kaydedildi. 

Mercedes SUV tipi bir araç kullanan saldırganların yanlarında el bombası olduğu da iddia edildi. 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.