1. HABERLER

  2. SPOR

  3. 400 bin dolar menajere 600 bin dolar kendi cebine

400 bin dolar menajere 600 bin dolar kendi cebine

Gazeteci Atilla Türker’in köşesinde yazdığı yazı gündeme bomba gibi düştü. Türker, İsim vermeden 2004 yılında bir Beşiktaş Yöneticisi ile bir menajerin John Carew transferinden 1 milyon Dolar kazandığını iddia etti.

A+A-

Atilla Türker’in HaberTürk Gazetesi’nde köşesinde “400 bin Dolar menajere 600 bin dolar kendi cebine” başlıklı yazısı gündeme bomba gibi düştü… İddiaya göre; 2004-2005 sezonu başında Norveçli John Carew Beşiktaş’a gelirken dönemin yöneticilerinden biri bir menajeri arayarak ona 400 bin dolar verdi ancak 1 milyon dolarlık menajerlik faturası alarak 600 bin dolar kendi cebine koydu…

İŞTE O İSİMLER
Türker, yazısında menajer ve Beşiktaş Yöneticisi’nin adını söylemedi ancak herkes kim olduklarını merak ediyor.

John Carew’in manejeri Ceylan Çalışkan…
Norveçli oyuncuyu Beşiktaş’a getiren yönetici ise Kıvanç Oktay…

KIVANÇ OKTAY: “TAMAMEN İFTİRA”
AMK SPOR’a konuşan Kıvanç Oktay, yazıdaki iddiaları şu sözlerle yalanladı: “Aslında yapılacak çok fazla bir yorum da yok ancak söyledikleri kesinlikle doğru değil. Resmen iftara atıyorlar. Sokakta duydum diye haber yapıyorlar. Önce ispatını koymaları gerekiyor. Hangi futbolcuya ne kadar para ödendiği kulüpte mevcut. Ayrıca unutmayın ki; bu kulübün en fazla para kazandığı transfer de John Carew’dir. Diğer konularda da Beşiktaş Kulübü’nde gerekli tüm belgeler var.”

CEYLAN ÇALIŞKAN: HER ZAMAN KİRLİ İŞLERİN KARŞISINDA OLDUM

DHA’ya açıklama yapan Ceylan çalışkan ise şunlar söyledi:

“Bugün bir basın yayın organında yayınlanan köşe yazısında John Carew’in transferi ile ilgili olarak Carew’in Beşiktaş Kulübüne yıllık 2.000.000.USD’ye transfer edildiği ve 1.000.000.USD de temsilcilik ücreti ödendiği iddia edilmiştir. Carew’i Beşiktaş Kulübüne tavsiye ettim ve futbolcunun Beşiktaş Kulübü’ne transferinin gerçekleşmesini sağladım, ayrıca Carew’in Lyon Kulübü’ne satılmasını yardımcı olup Beşiktaş Kulübü’nün bu transferden 7.600.000.EUR transfer geliri elde etmesini sağladım. Haberde iddia edildiği şekilde Carew ile Beşiktaş Kulübü yıllık 2.000.000 ücretle değil 1.400.000.USD ücret üzerinden 4 yıllık sözleşme imzalamıştır.

Bu transfer karşılığında tarafıma 140.000.USD temsilcilik ödemesi yapılmıştır. Bu hususta tüm belgeler şahsımda ve Beşiktaş kulübünde mevcuttur.

20 yıllık meslek hayatımda her zaman kirli ilişkilerin karşısında oldum ve olmaya devam edeceğim.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.