1. HABERLER

  2. ÇEVRE/TARIM/HAYVANCILIK

  3. 23 Nisan'ı hastanede kutladılar

23 Nisan'ı hastanede kutladılar

Bursa’da tedavi gören çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı hastanede kutladı.

A+A-

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle tüm yurtta çeşitli etkinlikler düzenlenirken, Bursa’da bazı çocuklar hastanede kutlama yaptı. Şevket Yılmaz Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Turgay Ciner Hastane Sınıfı’nda eğitim gören çocuklar, 23 Nisan pastası kesti. Şiirler okuyarak şarkı söyleyen çocuklar, velileriyle birlikte kutlamayı izledi.

Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi Başhekimi Mehmet Karadağ, hastanede yatan çocukların eğitimlerinden mahrum bırakılmadığını vurguladı. 23 Nisan'ı okullarında kutlayamayan öğrencilerin bu duyguyu yaşamaları için hastanede kutlama düzenlediklerini söyleyen Karadağ, bütün çocukların kendileri için çok önemli olduğunu belirtti.
 
Müzeyyen Özdemir, hastanede tedavi olan kızı Nuray'ın koluna takılı olan serumu başının üzerinde taşıdı. Kızının eğitiminden geri kalmaması için hastane okulunda eğitim gördüğünü belirten anne Özdemir, “Çocuklarımız böyle günlerde mutlu oluyor. Hem biz moral bulduk hem de çocuklarımız burada eğlendi” dedi.
 
Konuşmaların ardından ellerinde Türk bayraklarıyla 23 Nisan pastası kesen çocuklar, daha sonra velileriyle birlikte şarkı söyledi.
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.